X

Verzorging

Iedere eigenaar wil natuurlijk het beste voor zijn of haar paard. Verzorgingsproducten zijn er in vele varianten zodat men naar eigen inzicht kan kiezen. De benen kunnen na intensieve arbeid herstelt worden met cooling gels. Deze helpen de doorbloeding te bevorderen en kneuzingen te herstellen. De hoeven verzorgt men met teer, vet, olie, tinctuur, zalf of lak.


Voor het gehele lichaam zijn er massageproducten die de stofwisseling in de spieren bevorderen, zodat verzuring (spierpijn) beperkt wordt en de spieren ontspannen. In het zomerseizoen zijn anti-vliegenproducten onmisbaar. De paarden worden zo beschermt tegen vervelende insecten. Om de jeuk( zomer-eczeem) tegen te gaan zijn er verzorgende sprays en balsems verkrijgbaar. De paardenshampoo kiest men naar het beoogde doel: bijvoorbeeld desinfecterend, reinigend of kleurversterkend. De verzorgingsproducten gebruikt men om de laatste puntjes op de i te zetten.


Een gezond en mooi glanzend paard ontstaat natuurlijk van binnenuit. Om het paard hierbij een handje te helpen zijn er diverse voedingssupplementen verkrijgbaar. Deze zijn zorgvuldig samengesteld om de conditie (algeheel of specifiek) te bevorderen. Voor tussendoor en als gezonde beloning zijn er lekkere paardensnoepjes. Voor alle produkten geldt dat ze er zijn om de gezondheid van het paard te ondersteunen, bij echt medische gevallen zal ten alle tijde een dierenarts gewaarschuwd moeten worden.

Producten 1-12 van 320

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
© 2006-2019 ALMAR vof Industrieweg 11A 7903 AH Hoogeveen | Nederland | Tel: 0528-267353 KvK: 04053617 | Btw nr: 8057.95.935.B01 | Bank:NL45 RABO 0306 7090 74