Verkoop van ruitersport en mensport artikelen sinds 1934.

Trust Loose ring slow twist

€ 67,00

Snel overzicht

Trust Dee wide port Segundo

Materiaal, vorm en gewicht zijn belangrijk bij het maken van de keuze voor het juiste bit. TRUST besteedt veel aandacht aan deze punten bij de optimalisatie en ontwikkeling van de bitten. Alle bitten worden met de hand gemaakt. Hierdoor zijn de TRUST-bitten uniek en is de kwaliteitscontrole zeer hoog.

Het meest opvallende is het gebruik van het blauw gevlamde ‘sweet iron’ voor de mondstukken gecombineerd met roestvrij staal. De anatomisch gevormde mondstukken zorgen voor een optimale ligging in de paardenmond. Belangrijk is ook het gewicht van een bit, het moet niet te licht en niet te zwaar zijn. Niet te dik en niet te dun.

Dikte: 16 mm

Trust Loose ring slow twist 01001268

Meer afbeeldingen

  • Trust Loose ring slow twist 01001268

* Verplichte velden

€ 67,00

Details

Trust Dee wide port Segundo Materiaal, vorm en gewicht zijn belangrijk bij het maken van de keuze voor het juiste bit. TRUST besteedt veel aandacht aan deze punten bij de optimalisatie en ontwikkeling van de bitten. Alle bitten worden met de hand gemaakt. Hierdoor zijn de TRUST-bitten uniek en is de kwaliteitscontrole zeer hoog. Het meest opvallende is het gebruik van het blauw gevlamde ‘sweet iron’ voor de mondstukken gecombineerd met roestvrij staal. De anatomisch gevormde mondstukken zorgen voor een optimale ligging in de paardenmond. Belangrijk is ook het gewicht van een bit, het moet niet te licht en niet te zwaar zijn. Niet te dik en niet te dun. Dikte: 16 mm

Extra informatie

Merk Trust Bittten
Kleur Nvt
MPN TR01001268

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Trust Baby Pelham DR Bristol

Trust Baby Pelham DR Bristol

€ 122,00
Trust Loose ring locked

Trust Loose ring locked

€ 88,00