Ideal LeatherTech combi-tuig enkelspan

Enkelspan LeatherTech combinatie tuig

Verkrijgbaar in de kleuren chestnut en zwart.

Te verkrijgen in de maten shetland, pony, cob en full.
Op voorraad
SKU
WH1502
€ 770,00

Enkelspan LeatherTech combinatie tuig


Het nieuwe Ideal LeatherTech combinatie tuig heeft de bekende kwaliteit en perfecte pasvorm van alle Ideal tuigen. Ideal heeft met dit nieuwe oilpullup lederen tuig perfect ingespeeld op de nieuwe trend bij de recreatieve en wedstrijd menners. Ook dit tuig is te combineren van enkelspan naar tweespan en vierspan, met een aantal aanpassingen kan mer er ook tandem mee gaan rijden. Dit universele tuig is leverbaar in geheel zwart leder of zwart/bruin onderlegd.

De enkelspan tuigen worden geleverd met hoofdstel, borsttuig met snel koppelbare strengen, strenggesp met d ring ( waaraan de panieksluiting / patent / veiligheidssluiting vastgemaakt kan worden, deze zijn niet meegeleverd.) broek, leidsels, rugriem, springriem, schoftje met veiligheidsligtogen.


Verkrijgbaar in de kleuren chestnut en zwart.


De maat trekpaard  -  shire -  belgpaard is alleen in het zwart verkrijgbaar


Te verkrijgen in de maten shetland, pony, cob,  full en trekpaard


Het IDEAL combinatie tuig biedt elke menner een maximum aan mogelijkheden en gebruiks comfort. U gebruikt het net zo gemakkelijk om enkelspan te rijden, als om tweespan of vierspan te mennen. Alle borst tuigen zijn zowel links als rechts bruikbaar, zonder dat u de tuigen hoeft om te gespen. Dit universele tuig is verkrijgbaar in shetland, pony, cob, ful en trekpaard. Bovendien zijn deze veelzijdige combinatie tuigen erg aantrekkelijk geprijsd.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ideal LeatherTech combi-tuig enkelspan
Jouw rating