Bescherm voordeel set

Bescherm voordeel set

Bodyprotector en Veiligheidshelm Chinook als voordeel bescherm set.

Bodyprotector 4Safe

Bodyprotector voldoet aan alle internationale standaards, dus ook aan norm EN 13158:2009 klasse 3, wat wil zeggen dat deze bodyprotector geschikt is voor alle officiële georganiseerde wedstrijden.

Deze bodyprotector is opgebouwd uit diverse schuimpanelen die zacht en zeer flexibel zijn. Sluiting op schouders en in de taille van sterk klittenband, eenvoudig verstelbaar. De voering van foam garandeert een goede ventilatie en een optimale pasvorm.

De bodyprotector moet nauwsluitend gedragen worden. Door de lichaamswarmte zal de bodyprotector nog beter passen en soepeler worden.

Voorzien van reflecterende biezen, ritssluiting aan de voorzijde.

Materiaal: Polyester Voering: Polyester/nylon

Veiligheidshelm

Chinook Veiligheidscap lichtgewicht, verstelbaar met uitneembare Coolmax-voering (ook los verkrijgbaar).

Voldoet aan de volgende normering: CE VG1 01.040 2014-12.

Eenvoudig op maat te stellen door middel van draaiknop en een uitneembare en wasbare binnenvoering.

Tevens voorzien van meerdere ventilatiesleuven, binnenschaal van polystyrene, versterkte en gevoerde kinbanden.

Verkrijgbaar in: XS/S (48cm-52cm), S/M (52cm-56cm), M/L (57cm-60cm), L/XL (58cm-62cm).

Op voorraad
SKU
Bescherm voordeel set
Speciale prijs € 139,95 Normale prijs € 169,90

Bescherm voordeel set Bodyprotector en Veiligheidshelm Chinook als voordeel bescherm set. Bodyprotector 4Safe Bodyprotector voldoet aan alle internationale standaards, dus ook aan norm EN 13158:2009 klasse 3, wat wil zeggen dat deze bodyprotector geschikt is voor alle officiële georganiseerde wedstrijden. Deze bodyprotector is opgebouwd uit diverse schuimpanelen die zacht en zeer flexibel zijn. Sluiting op schouders en in de taille van sterk klittenband, eenvoudig verstelbaar. De voering van foam garandeert een goede ventilatie en een optimale pasvorm. De bodyprotector moet nauwsluitend gedragen worden. Door de lichaamswarmte zal de bodyprotector nog beter passen en soepeler worden. Voorzien van reflecterende biezen, ritssluiting aan de voorzijde. Materiaal: Polyester Voering: Polyester/nylon Veiligheidshelm Chinook Veiligheidscap lichtgewicht, verstelbaar met uitneembare Coolmax-voering (ook los verkrijgbaar). Voldoet aan de volgende normering: CE VG1 01.040 2014-12. Eenvoudig op maat te stellen door middel van draaiknop en een uitneembare en wasbare binnenvoering. Tevens voorzien van meerdere ventilatiesleuven, binnenschaal van polystyrene, versterkte en gevoerde kinbanden. Verkrijgbaar in: XS/S (48cm-52cm), S/M (52cm-56cm), M/L (57cm-60cm), L/XL (58cm-62cm).

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bescherm voordeel set
Jouw rating